INGYENES ASZTALOS – RESTAURÁLÁS – FASZOBRÁSZAT szaktáborok Rostás Árpád, Magyar Örökség- és Pro Architectura- díjas restaurátor, műbútorasztalos vezetésével.

A szaktáborok helye: Válaszút, Bánffy-Kastély.

November végéig szeretettel várunk mindenkit egy szabadon választott héten, hogy betekintést nyerhessen egy kastély restaurálásának titkaiba.

Szállás és napi 3 étkezés ingyen biztosított Válaszúton a Kallos Alapítványnál.

Ha van olyan, akinek az útiköltség is gondot okoz, de nagyon szeretne részt venni a szaktáborban, az lépjen kapcsolatba velem.

A kastélyban napi kb 8 órán keresztül együtt dolgozunk a kastély fa elemeinek restaurálásán, ezen felül akinek energiája marad önállóan elmehet Erdélyi nevezetességeket látogatni. Az elvégzett munkáért fizetést nem biztosítunk a szállás és ellátás mellé.

VÉGZETTSÉG, ELŐKÉPZETTSÉG NEM FELTÉTEL. A helyszín építési terület, így elsősorban 16 év feletti fiataloknak és felnőtteknek javasoljuk! A kastélyról bővebben: https://elherdaltorokseg.blog.hu/…/banffy_kastely

Jelentkezés: Rostás Árpádnál +36 30/355 75 93

A tábor résztvevőinek tilos a drog, alkohol fogyasztás és kérünk mindenkit, hogy az időjárásnak és a munkának megfelelően öltözve érkezzen.

7480cookie-checkIngyenes szaktáborok Rostás Árpáddal

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .