Arold Péter Hírek Budapest

A kerület volt polgármestere Facebook oldalán nem tetszését fejezte ki a VII. kerületi polgármester szavai miatt.

Bele sem merek gondolni, ha ez a mondatfüzér mondjuk homoszexuális és mondjuk arab bevándorlókkal hangzott volna el egy jobboldali politikus szájából, milyen brutális felháborodást zúdítottak volna ránk Brüsszelből a „demokraták”. Jelentések garmada, hetes cikkely, meg miegymás. A momentumos gráciák azonnali szankciókat követelnének. De most, hogy egy DK-s polgármester őrjöng rémisztő fehér keresztényekről, hallgatnak mint a sír. Elég ebből! Tüntetés csütörtökön! Katt a linkre!
https://facebook.com/events/s/mondjunk-nemet-a-rasszizmusra-/194651598253322/?ti=as

Niedermüller szerint a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak “rémisztő képződmények”.

Niedermüller Péter Erzsébetváros polgármestere, a DK alelnöke kirekesztő, kereszténygyűlölő, rasszista mondatai felháborítóak‼️ Nincs helye a közéletben‼️

❌ MONDJUNK NEMET A RASSZIZMUSRA‼️
❌ MONDJUNK NEMET NIEDERMÜLLER PÉTERRE‼️

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Erzsébetvárosi Szervezete
demonstrációt szervez:

⏰2020. január 30-án, csütörtökön 17.00 órakor
📍az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal előtt
(1073 Budapest Erzsébet Krt. 6.)

https://www.facebook.com/events/194651598253322/

Niedermüller Péter gondolatai

Múlt héten Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere így nyilatkozott az ATV-ben: „Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogy ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.” A polgármester kijelentése után tüntetést szervez az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal elé.

 

Az összeállítás létrehozóját 10 perc alatt letiltották a volt polgármester úr Facebook oldaláról. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .