Tisztelt Újpesti Lakosok!

Engedjék meg, hogy ezúton tájékoztassuk Önöket: a Fővárosi Vízművek Zrt. 2024. április 4-én 7.00 óra és április 12-én 15.00 óra között a kerület ivóvízellátásában meghatározó szerepet betöltő észak-pesti főnyomóvezetékek tisztítását végzi.

A munkálatok idején a kerület lakói víznyomáscsökkenést, vízzavarosodást, a magasabb épületek felső emeletein esetlegesen vízhiányt tapasztalhatnak az alábbiak szerint:

  • április 4-én 7 órától április 5-én 15 óráig
  • április 8-án 7 órától április 9-én 15 óráig
  • április 11-én 7 órától április 12-én 15 óráig

A víz visszanyitását követően esetlegesen érzékelhető zavarosodás természetes kísérő jelenség, amely nem befolyásolja az ivóvíz minőségét, az néhány perces ülepítés után nyugodtan fogyasztható.

Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan munkák, melyek éppen a vízszolgáltatás folyamatosságának és biztonságának fokozását szolgálják. Ilyen a tavasszal rendszeresen elvégzett hálózatöblítési program.

Köszönjük a kerület lakosainak türelmét és megértését!

Kiemelt figyelmet fordítunk az érintett területeken élők tájékoztatására is. Ennek megfelelően a munkálatokról a Fővárosi Vízművek honlapján és Facebook-oldalán, a Budapesti Szuperinfó április 8-án megjelenő számában, valamint az MTI-n keresztül a sajtóban is hírt adunk.

A munkálatok elvégzése hosszú távon biztosítja a kerület lakosainak és intézményeinek a biztonságos, zavartalan szolgáltatást és a folyamatosan jó minőségű ivóvizet.

Budapest, 2024. április 2.

Fővárosi Vízművek Zrt.

Vízvonal: +36-1 247 7777
Hibabejelentés: +36-80 247 247
www.vizmuvek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .