Három napon belül elfogták azt a két fiatalt, akik a gyanú szerint súlyosan megvertek egy férfit Budapest IV. kerületében – írja a police.hu

A IV. Kerületi Rendőrkapitányságon 2022. május 16-án 21 óra körül tett bejelentést egy férfi, hogy a Rózsa téren két ismeretlen megtámadta; többször megütötték és megrúgták. A megvert férfit a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Az újpesti nyomozók három napon belül azonosították a feltételezett elkövetőket. Egyiküket otthonában fogták el május 19-én, a másik önként bement a kapitányságra, miután aznap a lakásán keresték a rendőrök.

A 19 éves S. Rolandot és a 22 éves K. Károlyt a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A gyanúsítottak beismerték a bűncselekmény elkövetését, amit ittasságukon kívül mással nem tudtak magyarázni.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .