Rovarirtás Újpest

Szponzorált tartalom

SOS szolgáltatásunk keretében a megrendeléstől számítva 24 órán belül vállaljuk a munka kivitelezését, Budapesten és Pest megyében bárhová kiszállunk.

Ha csípések borítják a testedet és ágyi poloskára gyanakodsz, a legjobb helyen jársz! Az ágyi poloskairtás szakértői vagyunk, több ezer megoldott esetszámmal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy neked is tudunk segíteni.

Ne próbálkozz házilagos módszerekkel, hidd el az ágyi poloska kiirthatatlan házi praktikákkal, csak tetőzni fogod a bajt, mivel rendkívül gyorsan szaporodó kártevőről beszélhetünk. Az ágyi poloskairtáshoz komoly szakmai tapasztalat, iskolában és gyakorlatban megszerezhető tudás szükséges, amelyet a hatékonyság szempontjából kamatoztatni tudunk.

A módszereket, felhasznált irtószereket folyamatosan változtatni kell, mivel a jelenleg engedélyezett szintetikus piretroidokkal szemben hamar kialakul az ágyi poloska szervezetében az ellenállóképesség/rezisztencia

Nálunk a Magyar kártevőirtó piacon elérhető összes eljárás közül választhatsz, nem kell tovább keresgélned, nálunk minden elérhető az ágyi poloska elleni védekezéshez.

A csomagok, amelyek közül választhatsz:

  1. Irtószeres ágyi poloskairtásIrtószeres ágyi poloskairtás kézi permetezővel, illetve hideg ködképzés ULV ködképző generátorral, esetleg füstpatron alkalmazása.
  2. Vegyszermentes BIO ágyi poloskairtásEgy speciális, kifejezetten ágyi poloskairtásra gyártott 180 fokos száraz gőzképző készülékkel, illetve kovaföldes kezeléssel.
  3. Kombinált ágyi poloskairtásAz összes lehetséges eljárást tartalmazza, a leghatékonyabb csomag. A kezelés tartalma:180 fokos gőzkezelés, irtószeres kézi permetezés, hideg ködképzés, kovaföldes kezelés, füstpatron alkalmazása.

Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8 és 18 óra között hívható:

+36 70 720 1178

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .