Idén december 3-án, pénteken indult útjára Budapesten az ünnepi díszbe öltöztetett Mikulástroli. A Mikulás és segítője ezúttal is várja az utasokat, valamint a cipősdobozba csomagolt ajándékokat, amelyeket a BKK eljuttat a Baptista Szeretetszolgálatnak.

A Mikulástrolival a 72M, a 75-ös, a 76-os, a 77-es, a 80-as és a 83-as trolibusz vonalán december 19-ig, vasárnapig lehet utazni, ezt követően a feldíszített csuklós jármű még 2022. január 6-ig közlekedik fénytroliként. A Mikulástroli mellett idén is közlekedik egy további fénytroli.

A Mikulástroli december 3-án, pénteken indul útjára a Városháza Parkból, a Cipősdoboz vár mellől. A 72M, a 75-ös, a 76-os, a 77-es, a 80-as és a 83-as trolibusz vonalán december 19-ig, vasárnapig bárki találkozhat a Mikulással. A BKK ügyfelei azonban nemcsak együtt utazhatnak vele, hanem leadhatják a cipősdobozba csomagolt ajándékokat is.

Szponzorált tartalom következik

Honlapszerkesztés SEO Teljes körű online hirdetések

  • Mi az a html szerkesztés?
    by arold on 2023.08.04. at 16:45

    https://honlapszerkesztes-seo.hu/feed Az HTML szerkesztés a HTML (HyperText Markup Language) kódok módosítását jelenti, amelyeket a weboldalak és webalkalmazások készítésekor használnak. Az HTML … Bővebben The post Mi az a html szerkesztés? appeared first on Honlapszerkesztés SEO.

Idén 18. alkalommal szervezi meg a Cipősdoboz Akciót a Baptista Szeretetszolgálat, amely a Mikulástrolin összegyűjtött ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatja el. Ezek a cipősdoboznyi ajándékok Magyarország legszegényebb, legtávolabbi részeibe jutnak el. A kezdeményezésről ezen az oldalon számos hasznos információ található. A fővárosi közlekedésszervező már hetedik éve vesz részt az akcióban. A cipősdobozba tett ajándékokat az alábbi BKK Ügyfélközpontokban is le lehet adni:

 Központi ügyfélszolgálat (VII., Rumbach Sebestyén utca 19-21.)

 Keleti pályaudvar ügyfélközpont (VII., Baross tér, metróállomás, aluljáró szint)

 Kelenföld ügyfélközpont (XI., Kelenföld vasútállomás, metróállomás, aluljáró szint)

 Széll Kálmán tér ügyfélközpont (II., Széll Kálmán tér, metróállomás)

 Szentlélek tér ügyfélközpont (III., Szentlélek tér, HÉV-állomás)

A Mikulástroli nem csak a rajta ülő Mikulás miatt különleges: káprázatos fényeit csaknem 10 ezer alacsony fogyasztású LED-ből összeállított fényfüzér biztosítja, és az ünnepi hangulatról különleges, egyedi belső dekoráció is gondoskodik. A Mikulástroli – kihasználva a jármű adta lehetőségeket – önjáró üzemben minden nap a belvárosig közlekedik. A 75-ös, a 76-os, a 77-es és a 80-as trolibusz a Blaha Lujza térig meghosszabbított útvonalon jár majd, így biztosítja a lehető legtöbbeknek a Mikulástroli elérését. A Mikulástrolin normál díjszabás szerint lehet utazni, a járat közlekedési rendjéről az alábbi linken, indulási időpontjairól pedig a BKK menetrendjéből, a trolibuszok ikonjára kattintva lehet tájékozódni. Az ünnepi díszkivilágítással felszerelt csuklós trolibusz december 20. és január 6. között fénytroliként közlekedik az említett trolivonalakon.

Az útvonalak elérhetők a bkk.hu honlapján

6090cookie-checkÚjra Mikulástroli Budapesten