A Szilas Aktív Parkban szeptember 28-án adták át a Multisport Bázist, mely egyedülállóan, egy területen belül sorakoztatja fel a mai modern sporttrend prémiumminőségű pályáit, gyakorlóterepeit.

A Tungsram és a Káposztásmegyeri lakótelep szomszédságában levő park egy része Szilas Családi Park néven már néhány éve megújulva szolgálja az újpest családok kikapcsolódását. Tavasszal a terepfutókör, most pedig a kerékpáros, terepbiciklis, görkorcsolyás-deszkás rész nyitotta meg kapuit a sportolni vágyók számára.

Még nincs teljesen kész a létesítmény, van még egy lezárt építési terület, amihez a látványtervek már készen vannakolvasható az önkormányzat honlapján . A park látogatása ingyenes, ám nagyon fontos, hogy regisztrációhoz kötött. Utóbbi azért fontos, mert ez nem egy játszótér, ezek a sporteszközök, a pályák nem veszélytelenek, éppen ezért a nyitvatartás idején szakképzett személyzet, edzők, tanárok, sportolók felügyelik a területet, vigyázva és tanácsot adva a magukat itt próbára tevőknek. A kerület diákjai a testnevelési órák keretében is használhatják majd a bázist, csakúgy, mint az edzeni kívánó sportolók, egyesületek – számolt be az Újpesti Önkormányzat honlapján.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .